+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Hannah Haansbæk


I 23 år har jeg arbejdet professionelt med mennesker. Først som leder i kulturlivet og siden 2016 som terapeut, retreat- og workshopfacilitator. Jeg har så længe jeg kan huske været interesseret i mennesker og engageret mig i psykologien og det, der binder os sammen. Da der i 2011 skete der en stor ændring i min bevidsthed begyndte jeg at følge en ny vej med intensiv fordybelse i lyd, meditation, krop og bevidsthed.

Jeg baserer mine tilbud på moderne forskning inden for hjerne, følelser og adfærd samt på gamle visdomstraditioner. Mit speciale er præstationsfri sang, toning og lydhealing, og jeg beskæftiger mig med de helbredende, plejende toner i form af intuitivt skabte harmonier, samklange og overtoner.

Som professionel lydterapeut og lydhealer har jeg erfaringer med og indsigt i, hvordan lyd kan åbne for livsenergien, forbinde os og gøre os levende og kærligt nærværende. Hvordan lyden kan skifte vores tilstand fra lukket og anspændt til nydelsesfuld og vibrerende og løfte os fysisk såvel som åndeligt. 

Siden jeg var barn, har jeg oplevet lydens vældige kraft, og jeg mærker stadig toningsfællesskabets klangkraft som en civiliseret form for ekstase. Det åbnede dengang, og gør stadig, mit sind for en overvældende følelse af glædelig sameksistens og ekstatisk kreativitet. Jeg føler mig fuld af det samme liv som alle i rummet og af den samme ro som alle andre.

Som din terapeut og facilitator er jeg nærværende, intuitiv, fokuseret og empatisk. Jeg inviterer dig ind i en holistisk tilgang, der tager hensyn til din krop og dit sind og giver mere energi, trivsel og livsglæde. Du vil opleve, hvordan du gennem vores samarbejde kan overvinde udfordringer og bedre blive i stand til at skabe en hverdag med større livskvalitet, tilfredshed, bevidsthed og kontrol. Jeg vil lære dig nye konkrete og effektive værktøjer og metoder, så du kan handle og komme til at forstå og ændre symptomer og mønstre. 

 Følelsen af taknemmelighed for fællesskabet og lydens helbredende kraft er grundlaget for det jeg undersøger og udvikler i dag, for at hjælpe andre med at opleve ro, lys og kærlighed. 

Uddannelser og certificeringer:
– Vokal lydterapeut fra Githa Ben-Davids internationale uddannelse.
– Naturcoach fra Temene.
– ID Life Coach/Integral Mentor fra ID Academy v/ Ole Vadum Dahl.
– Yogalærer fra Hamsa v/ Simon Krohn.
– Chakra yogalærer fra Sacred Center, v/ phd., lærer og forfatter Anodea Judith.
– Holotropic Breahtwork Practioner fra Stanislav Grof Transpersonal Training (GTT).
– Tillægsuddannelsen, DK´s Journalisthøjskole.
– Cand. mag. i kunsthistorie og erhvervsøkonomi, Aarhus Universitet.

Arbejdspladser:
– Selvstændig siden 2016.
– Leder af Skovlunde Sogn, 2018
– Kulturel leder, Kulturstationen Vanløse, 2010-2016
– Leder af Vanløse Kulturhus 2005-2010 
– Skoleleder, FOF Birkerød, 2005
– Kulturkonsulent, Møstings Hus, Frederiksberg Kommune, 2002-2004
– Projektleder ved Center for Kultursamarbejde med Udviklingslandene, 2000
– Kurator ved Nordisk Institut for Samtidskunst, 2000

Udtalelser 

“Hannah har et stort nærvær og en sjælden indføling. Man føler sig set, mødt og forstået
i hendes nærvær. Hannah er også et dannet, begavet og velinformeret menneske, der spejler det hun ser, gør det synligt og viser, hvordan det er relevant i en faglig og samfundsmæssig kontekst.
Det er stor menneskekunst.”

Niia Bloch

“Det har været utrolig dejligt at være hos Hannah. Hun har hjulpet mig med at komme i gang med at synge “Tonen fra Himlen” ved at synge sammen med mig og bare være til stede og komme med små fine input, som jeg har kunnet bruge i mit videre forløb med at synge fra hjertet. Derudover oplevede jeg et utrolig dejligt velvære i kroppen efter Hannahs lydhealing.”

Maja, anonym

“Mine varmeste anbefalinger af Hannah Haansbæk Rasmussens lydhealing. Jeg fik en behandling i sidste uge og har stadig gode effekter – både ift. nedsatte gener ved tinnitus og generelt velvære. Hannah er sød, imødekommende, indfølende, nærværende, opmærksom og dygtig.”

Thomas Thor Viderø Ulstrup

“Jeg medbragte mit ønske til lydhealingen og var i gode, trygge og kompetente hænder fra jeg kom, til jeg blidt blev guidet tilbage fra min rejse i universet. Jeg har fået sluppet nogle ting og arbejder på nogle af de tilbageværende. Jeg tror, at healingen har givet mig et rygstød til at lave nogle gode ændringer på de indre planer. Jeg vil klart anbefale andre at modtage Hannahs behagelige lydheling. Giv det som en kærlig spirituel gave til dig selv. ”

Anonym

“Lydhealingen var et yderst velkvalificeret bud på en himmelsk rejse udført af et opmærksomt menneske. Jeg kunne hengive mig til healingen og mærke, hvordan lyden fandt vej ind i min krop og mindede mig om, at der er fred og harmoni. I dagene efter kunne jeg mærke en forandring. Jeg kan anbefale at give sig hen til Hannah omsorg og toner fra himlen, som vil give dig en dybere kontakt med et sted, dit inderste væsen, måske det guddommelige.”

Peter Ramsgaard

“Jeg faldt tidligt i Lyd og Klang gryden og er optaget af, hvad det kan gøre for os/ved os. Det jeg møder lydmæssigt hos Hannah er, at jeg hurtigt kommer i en dyb afspændt tilstand, som ellers tager lang tid at nå for mig via yoga- og meditationsøvelser. At Hannah har kontakt til helende lyd er jeg ikke i tvivl om.”

Henrik Olafsen