+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Lydhealing og yoga

Workshop med soundhealing og yoga

Vi kombinerer to værktøjer, soundhealing og yoga, som begge er intelligente metoder til at afspænde og afbalancere. 

I yogaen har vi fokus på styrke, smidighed, nærvær og åndedræt med Vinyassa og Hatha yoga. Vi åbner kroppen gennem flow og udstræk, inden vi går i gang med at skabe fysisk vibration i kroppen med stemmen ved at bruge teknikker som sang på vokallyde, chakra frekvenser, mantrasang og intuitiv sound healing. Vi indøver de forskellige teknikker med nogle enkle og fundamentale principper. Resonans spiller en vigtig rolle i sound healing, og når en lyd eller frekvens svinger i harmoni med en anden lyd eller frekvens, kan det skabe en følelse af harmoni og balance i kroppen og sindet. 
 
Sound healing er en holistisk tilgang til healing og tager højde for både krop, sind og ånd i stedet for blot at fokusere på enkelte symptomer eller sygdomme. Det er en ældgamle praksis at bruge lyde og musik til at ændre sin fysiske og spirituelle tilstand. I gamle visdomstraditioner over alt på kloden, har mennesker sunget mantraer, hellige sange, trosbekendelser og bønner, både som ofring til det højeste, renselse i forbindelse med en ceremoni og som redskab til personlig healing. Fællestrækket ved denne kulturelle mangfoldighed er, at de alle synges med intentionen om at skabe harmonisk samklang.

Ud fra en videnskabelig tilgang og forskning kan lyd som healingsværktøj modulere hjernebølger, afbalancere det sympatisk-parasympatisk nervesystem og synkronisere aktiviteten i højre og venstre hjernehalvdel.

Der er mulighed for intuitiv refleksion og deling af vores erfaringer.
Alle kan være med uanset forudsætninger. I medbringer egen måtte og har yogatøj på.

Kontakt mig hvis du har andre ønsker til indhold og længde, så vi kan tage afsæt i jeres behov og gruppens størrelse. 

Pris: 2000 kr. pr. workshop af to timers varighed uanset gruppens størrelse.
Book ved at skrive eller ringe:
info@lydhealing-kbh.dk
26244948