+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

WORKSHOPS FOR GRUPPER

TILPASSEDE workshops for grupper

Priser for private: 1 time 1050 kr. 2 timer 2000 kr. uanset gruppens størrelse.
For aftale om TILPASSEDE WORKSHOPS FOR øvrige grupper kontakt mig på mail hannah.hr@icloud.com eller mobil 26244948.

Oplev hemmelighederne bag lydhealing og find ud af, hvordan dine egne selvskabte lyde sammen med andres kan forbedre jeres helbred og velvære. Prøv hvordan lyd kan give energi og balance, nedregulere nervesystemet og højne bevidstheden. Workshoppen omfatter gruppeøvelser med meditativ, præstationsfri sang, også kaldet toning, hvor vi synger på lange kraftfulde vokaler med kontakt til den dybe vejrtrækning. Lydhealing og lydterapi har et videnskabeligt og spirituelt grundlag for at bruge lyd til healing transformation og healing. Vær med til at bruge den fantastiske superkraft af harmoniserende lyd der er i os alle. Der kræves ingen forudgående kendskab til lydhealing eller andet.

Forslag til indhold:
– Bevidst brug af åndedrættet som hjælp til at synge fra maven synkroniseret med overgivelsesåndedrættet
– Udforskning af de healende kræfter i vokal harmonisering
– Leg med intuitiv sang og fri-flow improvisation

Toning i en gruppe er en stor oplevelse af samhørighed og kreativitet, individualitet og samskabelse.

Indfaldsvinklen i toning handler om at sætte stemmen fri til at udtrykke sig uden tanker om at skulle præstere. Her drejer det sig ikke om en solopræstation eller om at blive bedømt. Derimod handler det om at mærke sig selv og sin krop, og om at lytte med stort nærvær til sin egen og de andres stemmer. Gennem enkle teknikker og en afspændt holdning, hvor åndedrættet er i fokus, søger vi at forankre sangen i kroppen.

Samskabelsen er legende og nærværende, og målet er at give plads til at lytte og synge samtidig. Det giver et helt særligt nærvær at øve sig i at lytte til klang. Sangen er ukompliceret og enkel med brug af lange toner sunget på vokaler. At sangen er fri for ord, giver overskud til at være til stede i korppen, udvide resonansrummet og til at lytte til harmonier, overtoner og lydbilleder. Alle kan være med uden forudsætninger.

Man kan mærke på stemningen, at der bliver frigivet lykkehormoner gennem den her form for sang- og toningspraksis med dybde i både vejrtrækning og samvær. Hvis man skal lede efter forbilleder for sangformen, er det i den indiske hengivelsespraksis Bhakti yoga, hvor man gennem musik og poesi hengiver sig til en tilstand af forbindelse. Det her handler om connection gennem sang og om at åbne op til sig selv. En virkelig skøn måde at bruge sin stemme på. 

Der er mulighed for at workshoppen kan indeholde Hatha yoga og Vinyassa/flow som opvarmning og yoganidra som afspænding som afslutning.
Hver gruppe er unik og indholdet rettes til efter gruppens behov og ønsker.

Ud over særligt tilpassede workshop er der mulighed for at deltage i den månedlige drop in worskhop i Metronomen, Frederiksberg Musikhus, Godthåbsvej 33, se mere på FB.

PRØV OGSÅ TONING MED EN PARTNER