+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Klangfuld sang – Giv lyd til det feminine

Vær med til at opdage klangfuld sang og give lyd til det feminine

FIND BILLETTER HER TIL WORKSHOPPEN 6. MAJ 2023 KL. 13.30-15.30


Klangfuld sang – Giv lyd til det feminine
Workshop lørdag 6/5/2023 kl. 13.30-15.30. 

KLANGFULD SANG – GIV LYD TIL DET FEMININE – WORKSHOP
Den her gang er det feminine i højsædet i Klangfuld sang-workshoppen, og den er for dig, der vil vække din autentiske stemme, mærke hjertets muligheder og blive bevidst om din frihed til at synge. Måske du også bliver forelsket i din lyd, når du bliver fortrolig med at synge i hengivelse til klang. Klangfuld sang kan defineres ved, at vi gør det enkle at være dybt nærværende sammen, og at vi sammen udforsker idéen om at være forbundet. Vi sætter det at have forbindelse under luppen og undersøger, hvordan det mærkes at have eller ikke at have forbindelse og være ok med begge dele.

På en to timer lang rejse kan du være med til at åbne op og opdage glæden ved at mærke subtile kropslige lag, vibrerende livsenergi og klangfuld sang. Workshoppen er for alle uanset forudsætninger og for alle køn. Alle er velkomne.

Stemmen er noget af det mest naturlige at bruge til at udtrykke sig med, og mange drømmer om at turde synge og lade andre lytte, uden at blive mindre fri. Der findes teknologier til at arbejde med sin stemmes frihed i hverdagene, uden at det bliver et stort og uoverskueligt projekt eller styret af ambitioner om at konkurrere med andre og leve op til andre standarder end sine egne. Går der alt for meget præstation i at synge, er det næsten umuligt længere at mærke sin livsenergi og bevare nærvær og forbindelse. Vi kan bruge de teknikker, der har rødder langt tilbage til en verden, hvor stemmen og sang blev brugt rituelt og individuelt til at finde styrke og visdom, og igen synge naturligt, som vi gjorde inden en masse begrænsninger blev en del af os.

Når vi får aktiveret åndedrættet, kroppen, klangen og evnen til at lytte og være åbne, får vi et større og friere rum at være i. Vi får produceret en masse skønne hormoner. Stemmen har lige der direkte kontakt til vores kerne.

Vær med til at give lyd til det feminine og opdage glæden ved kraften og klangen i stemmen, der findes hos os alle. Oveni giver det ro og glæde hos den enkelte og i gruppen, og det bliver en leg, hvor hele kroppen blive levende.

Fællesskabet med andre i klangfuld sang giver oplevelsen af, at vi kan udvikle os sammen fra hvert vort ståsted med fuld respekt for vores egnet udtryk. Sangen giver kraft og følelsen af taknemmelighed på stedet, over at vi kan skabe et lydbillede båret af dyb og forbundet vejrtrækning og hjerter, der er i balance. Lige i det øjeblik er alt præcis som det skal være, med den ro og den afbalancering, vi sammen skaber. Det meditative aspekt er med til at skabe indre kontakt, nærvær og healing.

Jeg håber du har lyst til at være med til at give lyd til det feminine og høre din og andres klangfulde sang bryde igennem.
Alle kan være med, og det kræver ingen forudsætninger.

Kærlige hilsner og velkommen,
Hannah Haansbæk

Tid: Lørdag 6. maj 2023 kl. 13.30-15.30
Pris: 150 kr.
Billetter: https://billetto.dk/…/klangfuld-sang-giv-lyd-til-det…
Sted: Byens Villa Retreat, Lydhuset i haven, Bogholder Allé 11.
Vi ligger på grænsen til Frederiksberg få hundrede meter fra Flintholm og Vanløse Station.
Min baggrund: Jeg faciliterer og underviser i meditative og kreative processer og guider i at anvende integrale værktøjer. Fokus på at øge bevidstheden og hjertets muligheder, så vi som mennesker kan leve mere harmonisk og i naturlig forbindelse med en dyb intuition. Se mere på www.lydhealing-kbh.dk