+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Tonen fra Himlen

Lydhealing og intuitiv healingssang i Metronomen

Cirka en gang om måneden er der mulighed for at synge Tonen fra Himlen i Metronomen, Frederiksbergs Musikhus. Aftenen er for alle, som ønsker at integrere pausen, meditationen og fordybelsen i hverdagen, og for alle healingstrængende og sangglade.

Publikum bliver guidet i sammen at synge Tonen fra Himlen og intuitiv healingssang. Medbring liggeunderlag og tæppe, hvis du ønsker at modtage lyden sidst på aftenen.

Pris: 50 kr. på MobilePay 2624 4948 (Hannah)
Adresse: Metronomen. Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

Den månedlige Tonen fra Himlen-aften er i Frederiksbergs mest postmoderne byggeri og et meget klangfuldt rum. Her samles vi og sætter stemmen fri gennem sang udelukkende på vokaler i et frit, intuitivt flow.

Igennem frie toner, klang og stilhed forbinder vi os til vores kroppe, hinanden og det fælles sjælelige.

Vokal lydhealing bliver her skabt i en inkluderende cirkel, hvor det er muligt at åbne helt op for stemmen, vejrtrækningen og nærværet. Vi synger sammen og glemmer alt om at præstere.

Vil du med?
Alle kan deltage, der kræves ingen erfaring, blot lysten til at bruge stemmen og kun synge på vokaler.

Hvad er vokal lydhealing?
Tonen fra Himlen er en meditativ nærværspraksis fuld af hengivelse og kærligt nærvær. Man synger på vokalen A og i samme tonen. Senere på aftenen synger vi på alle vokaler og byder intuitivt ind med forskellige toner, der sammen udgør harmonier. Det er en praksis som som booster vitalitet, livsglæde og samhørighed. Det er en nydelsesfuld spirituel, simpel og jordnær praksis, der går dybt, bevæger dig, vækker følelser og energier og transformerer.
Selv om vi ikke kender hinanden, føler vi os på kort tid forbundne og mærker en tydelig afspænding af krop og psyke. Den kraftfulde disciplin, hvor vi synger på vokaler i en uendelig båndsløjfe af stemmer og klang, virker som et transcenderende mantra. Et mantra, som peger på det evige transformative potentiale, der er til stede lige om ørerne på os, altid og i alle situationer.

Entré: 50 kr. kontant eller MobilePay 26244948. Ingen tilmelding.

Aftenens forløb
– Ankomst – kom gerne 10 minutter inden
– 10 minutters klangkoncert på syngeskåle, hvor vi lytter
– Velkomst og introduktion til aftenen
– Lidt fysisk opvarming af hals, ansigt, krop og vejrtrækning
– 20 minutters Tonen fra Himlen – alle synger med eller lytter, hvis det føles bedre. Vi synger på vokalen A og i samme tone
– Kort meditation i stilhed
– Kort delingsrunde
– 2×10 minutters intuitiv lydhealing, hvor det er muligt både på skift at prøve at modtage lydhealing og at synge healingssang selv. Vi tager flere runder afhængig af ønsker. Du er velkommen til at medbringe et liggeunderlag og et tæppe
– Afsluttende delingsrunde
– Evt. praktiske spørgsmål og tak for i aften

DATOER I 2023, kl. 19-20.30:
Tirsdag 10. januar
Tirsdag 28. februar
Tirsdag 21. marts
Tirsdag 18. april
Onsdag 24. maj
Tirsdag 20. juni
Tirsdag 22. august
Tirsdag 19. september
Tirsdag 24. oktober
Tirsdag 21. november
Tirsdag 12. december

Mere om sound healing i Metronomen