+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Syng dig fri

Brug din egen stemme til healing og syng uden præstation

Vil du gerne i gang med at synge healingssang, så du kan synge for dit eget velbefindende, som kom og bliv guidet og oplev hvordan du åbner op. Der er ingen ord i sangen, kun vokaler.

Det er muligt at synge uden at performe eller føle sig begrænset af præstationsangst eller bekymring for, hvordan det lyder for andre. Du kan lære at bruge sang som en form for meditation til afslapning og åbning af hjertet.

Sangeren, der synger fra hjertet på en meditativ måde, har fokus på at føle sangen og lade emotioner flyde ud gennem stemmen indtil sangeren mere føler sig sunget end egentlig at synge. Man er i overgivelse og i øjeblikket, tilstede i nuet og fordyber sig i klangen, lydene og vibrationerne, man frembringer.

Her tænkes ikke på teknik og præstation. I stedet lader vi hjerte guide stemmen. Formålet med at synge er at skabe en forbindelse mellem poler, mellem indre og ydre, synge og lytte, sanse og være fremfor at imponere andre.

At synge på denne måde fra hjertet er en form for meditation, hvor vi fokusere på åndedræt, krop og følelser og samtidig harmoniserer.

Book ved at skrive eller ringe:
info@lydhealing-kbh.dk
26244948