+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Syng dig fri 1:1

Syng dig fri – en times individuel guidning og praksis i kropsforankret sang og healende toner

BOOK ONLINE HER – 750 kr. for en individuel time

Sæt stemmen fri med metoder, der har fokus på centrering og kontakt til kroppen i sangen, så stemmen kan folde sig ud med sin fulde klang og styrke. Sangen er i denne enkle metode forankret i en kropslig erfaring og bliver hjulpet på vej af simple teknikker.

Det er en time med en nærværende sangpraksis, der kan mærkes i kroppen som vibrationer sat i gang af forskellige frekvenser fra stemmen. Fokus er på krop, nærvær, vejrtrækning, klang og hvordan stemmen kan trænes på en sanselig, kropslig og nydelsesfuld måde, til glæde for en selv og sine omgivelser. Ved at begynde her, kan der blive åbnet op for en helt ny vej, som måske har været på en hemmelig ønskeliste i mange år. En vej, hvor stemmens udtryk er healende og fremmer empati og samhøringhed med sig selv og andre mennesker.

Man behøver ingen forudsætninger for at synge sig fri. Sessionen er unik fra menneske til menneske, og der er mulighed for guidet afspænding med lydhealing og blide berøringer, ligesom der kan være et spørgsmål opmærksomheden bliver rettet imod. Tankegangen er her “less is more” ud fra et ønske om at opleve dybde og forbundethed. Lykkehormonerne bliver produceret i stride strømme gennem den bevidste vejrtrækning og fordybelsen.

Indfaldvinklen er at søge en tilstand, hvor din stemme synger dig, snarere end at du synger den. Der er ingen ord i sangen, kun vokaler, og vi lader tonerne blive lange. Før eller siden forløser den dybe og fulde vejrtrækning fysiske og energetiske spændinger, og der vækkes en summen af energi i kroppen.

De dybe meditative vejrtrækninger “fraklipper” det sympatiske nervesystem, så vi bliver rolige, klare og empatiske med et nervesystem, hvor vores kroppe naturligt reparerer og heler med forbedret immunforsvar, sænket kortisol og blodtryk, øget opmærksomhed i løbet af dagen og dybere søvn om natten som positiv følge.