+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Stemme og chakra frekvenser

Jeg tilbyder workshops i chakrasang til dig og din gruppe, og guider jer til at finde jeres egen klangfulde sang og stemmekraft, åbne og afbalancere kroppen. 

Vi synger et register af vokale healingslyde på de syv hovedchakra/energiknudepunter i kroppen som repræsenterer hvert sit livsområde for at afbalancere og skabe energiflow. Sangen på vokaler fører mennesket tættere på sin kernetilstand, så man med ny bevidsthed kan bryde igennem gamle eller nye blokeringer på alle niveauer: følelsesmæssige, fysiske og sjælelige. I flere tusinde år har man kendt til vokalers kraftfulde virkning, og i dette system fastholder vi den samme intention om at heale, som man altid har holdt tæt til sit hjerte.

Workshopppen trækker på inspireration fra den amerikanske lydhealer Jonathan Goldmann, forfatter til bogen Chakra Frequencies. Tantra of Sound, som bygger sine integrale afbalanceringsøvelser på både gamle visdomstraditioner og moderne videnskabelig forskning.

Man behøver ingen forudsætninger for at synge healingssang. Sangen handler om at slippe al præstation og overgive sig til at lytte til klang og synge fra hjertet. Man kan opleve at glemme tid og sted og få oplevelsen af at blive sunget og vibreret ind i en dyb meditativ tilstand. 

Kontakt mig hvis du har andre ønsker til indhold og længde, så vi kan tilrettelægge ud fra jeres behov og jeres gruppes størrelse.

FIND VEJLEDNING TIL SELV AT PRØVE GOLDMANN CHAKRASANG HER

Pris: 1050 kr. pr. workshop af 1 times varighed uanset gruppens størrelse.
Book ved at skrive eller ringe:
info@lydhealing-kbh.dk
26244948