+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Stemme og chakra frekvenser

Workshop i Chakrasang

Hvordan kan vokallyde afbalancere energicentre i kroppen? Både det enkelte energiområde og deres indbyrdes forhold? Det vil vi undersøge på workshoppen ved at synge et register af vokale healingslyde på de syv hovedchakra/energiknudepunter langs rygsøjlen.

Sangen på vokaler fører mennesket tættere på sin kernetilstand, så man med ny bevidsthed kan bryde igennem gamle eller nye blokeringer på alle niveauer: følelsesmæssige, fysiske og sjælelige. I flere tusinde år har man kendt til vokalers kraftfulde virkning.

Workshopppen trækker på inspireration fra den amerikanske lydhealer Jonathan Golman, forfatter til bogen Chakra Frequencies. Tantra of Sound, som bygger sine afbalanceringsøvelser på mysterieskoler i østen og vesten og refererer helt tilbage til de ægyptiske skoler.

Man behøver ingen forudsætninger for at synge healingssang, og sangen handler om at slippe al præstation og opleve at kunne glemme tid og sted. Det er næsten en fordel, hvis man ikke er trænet sanger. Hvis man er sanger, er der også meget at hente i at synge så enkelt og helt uden tanke på et publikum.

Pris: 750 kr. pr. workshop af 75 min. varighed uanset gruppens størrelse. Kom selv eller tag venner med.

Sted: Lydhuset, Bogholder Allé 11, 2720 Vanløse.