+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Om Hannah

Når vi møder hinanden, er det i en ramme af ro, nærvær, varme og anerkendelse, og jeg ønsker at bidrage til øget bevidsthed, visdom og meningsfuldhed.

De seneste 20 år har jeg arbejdet med mennesker, healing og udvikling både gennem 1:1 sessions og i virksomheder som leder, mentor og coach. Desuden tilbyder jeg kurser og undervisning i meditation, yoga og dans.

Afsættet er i min akademiske uddannelse som humanist flettet sammen med mentoruddannelse og uddannelse i yoga, lydhealing og transpersonlig psykologi. Gennem de seneste år tre år har jeg arbejdet intensivt med lydhealing og healingssang med afsæt i træning hos musiker, lydhealer og forfatter Githa Ben-David.

Min store passion er erfaring med samt teoretisk og historisk viden om systemer, der integrerer krop, sind og ånd. Via brugen af lyd og handlinger som dans og yoga, er vi i stand til at skabe en særlig resonant form for ro. Jeg mener den form for ro, hvor vi er forbundet på flere akser – både med hinanden, med det vi skaber og med for eksempel naturen, historien og andet større end os selv.

Uddannelser: Lydhealer fra Githa Ben-David. Yogalærer fra yogalærer og forfatter Simon Krohn og den amerikanske chakra-yogalærer og forfatter Anodea Judith. Certificeret mentor fra ID Academy ved Ole Vadum Dahl. Udannet cand.mag. i kunsthistorie og erhvervsøkonomi. Tillægsuddannelser på Danmarks Journalisthøjskole og moduler i transpersonlig psykologi/holotropic breathwork ved Stanislav Grof. 

Arbejdspladser: Skoleleder FOF, leder af Vanløse Kulturhus og Kulturstationen Vanløse, Kbh. Kommune, leder af Skovlunde Sogn, kulturkonsulent Frederiksberg Kommune.

Om Hannah
Portrætfotos: Maria Juul Andersen