+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Om Hannah

Når vi møder hinanden, er det i en ramme af ro, nærvær, varme og anerkendelse, og jeg ønsker at bidrage til øget bevidsthed, visdom og meningsfuldhed.

De seneste 20 år har jeg arbejdet med mennesker og udvikling gennem kurser og 1:1 sessions og i virksomheder som leder, mentor og coach. 

Afsættet er i min akademiske uddannelse som humanist flettet sammen med ID Life Coach (Mentoruddannelsen) og uddannelse i yoga, lydterapi og transpersonlig psykologi. Gennem de seneste år tre år har jeg arbejdet intensivt med lydterapi og healingssang med afsæt i træning hos musiker, lydhealer og forfatter Githa Ben-David.

Min store passion er erfaring med samt teoretisk og historisk viden om systemer, der integrerer krop, sind og ånd. Via brugen af lyd og handlinger som dans og yoga, er vi i stand til at skabe en særlig resonant form for ro, hvor vi er forbundet med hinanden, med det vi skaber og med naturen og historien.

Uddannelser: 

– Vokal lydterapeut v/ Githa Ben-Davids internationale uddannelse

– Yogalærer fra Hamsa v/ blandt andre yogalærer og forfatter Simon Krohn 

– Chakra yogalærer fra Sacred Center v/ phd., lærer og forfatter Anodea Judith 

– Certificeret ID Life Coach (Mentor) fra ID Academy v/ Ole Vadum Dahl. 

– Holotropic Breahtwork Practioner v/ Stanislav Grof Transpersonal Training (GTT)

– Cand.mag. i kunsthistorie og erhvervsøkonomi, Aarhus Universitet. 

– Tillægsuddannelsen, Danmarks Journalisthøjskole 

Selvstændig siden 2016. 

Arbejdspladser: Leder af Vanløse Kulturhus og Kulturstationen Vanløse, Kbh. Kommune, leder af Skovlunde Sogn, kulturkonsulent Frederiksberg Kommune, Skoleleder FOF.

Om Hannah
Portrætfotos: Maria Juul Andersen