+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Lydhealing

Lydterapi er vitaliserende og forstærker din livskvalitet, hjælper dig til at slippe stress, frygt, bekymringer og afhjælpe traumer og fysisk såvel som psykisk smerte. Lydterapi er en kreativ, nysgerrig og åben proces, der giver dig mere energi, nærvær og afbalance. Lyden går dybt ind i kroppen og afspænder nervesystemet. I en indledende snak fortæller du om dit ønske, og vi arbejder både målorienteret og indsigtbaseret. Vi har ofte en samtale blandet med, at jeg synger på krop og energicentre. Jeg leder efter klangen og de toner, der “lyser” og de frekvenser, der resonnerer. Lydene forbinder dig med den subtile pulsering af kreativ kraft, som gennemstrømmer alle oplevelser. Sammen finder vi ind til, hvad der virkelig er på spil. Måske er der nogle begrænsende overbevisninger eller forhindringer. Man er fuldt påklædt med et tæppe over sig. 

Afhængig af hvad du kommer med, anbefaler jeg flere sessioner, hvor du i et forløb får mulighed for at lave en mærkbar, positiv forandring. En enkelt session er også mulig.

Syng dig fri

Du har også mulighed for at få hjælp til at synge dig fri. Når du selv synger healingssang, er det også en vej til at opleve den vibrerende krop, få mere energi og dybere vejrtrækning, mere mod, glæde og oplevelse af indre ro og frihed.