+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Lydhealing 1:1

Jeg tilbyder 1:1 lydhealing, der tager højde for både krop, sind og ånd. Det er for dig der kan se en mening i et integralt værktøj, der kombinerer gamle visdomstraditioner med vestlig forskning.

Vibration + intention = healing

I en indledende snak fortæller du om dit ønske, og vi bruger lidt tid på at få sat intentionen. Jeg guider dig ind i en afspændt tilstand, hvor du bliver modtagelig for lydene i et samarbejde om at skabe forandring. Du er fuldt påklædt med et tæppe over dig. Et lydterapeutisk forløb er individuelt, og vi aftaler forløbet, så det matcher dit behov, om du ønsker en enkelt eller flere sessioner.

Vokal lydhealing formidles ved, at jeg bruger min stemme til at frembringe forskellige lyde og vibrationer. Det omfatter toning med over- og undertoner og lydproduktion som vokal harmonisering med bestemte toner og vokale lydmønstre, der har en positiv virkning på kroppen og sindet. Lydene skal være harmoniske og intentionen skal være at synge fra hjertet for at opnå de ønskede resultater. Processen er både styret og intuitiv. 

Resonans spiller en vigtig rolle i sound healing, og når en lyd eller frekvens svinger i harmoni med en anden lyd eller frekvens, kan det skabe en følelse af harmoni og balance i kroppen og sindet. Alt der er anspændt overgives og det bløde tillades så bevidstheden kan trænge igennem og omforme indre modsætninger til en enhedsoplevelse.

Ud fra en videnskabelig tilgang og forskning kan lyd som healingsværktøj modulere hjernebølger, afbalancere det sympatisk-parasympatisk nervesystem og synkronisere aktiviteten i højre og venstre hjernehalvdel.Fokus er på udvidelse og træning af bevidstheden og en hjertets vej bag intentionen.

Mange mennesker har rapporteret healing og lindring med vokal lydhealing, herunder:

1. Afslapning og stressreduktion: Vokal lydhealing kan hjælpe med at reducere  stress og fremme en tilstand af afslapning og velvære.
2. Fysisk lindring: Vokal lydhealing kan hjælpe med at lindre fysiske symptomer som smerter, hovedpine og spændinger i musklerne.
3. Forbedret søvn: Vokal lydhealing kan hjælpe med at forbedre kvaliteten af søvn og hjælpe med at lindre søvnproblemer.
4. Mental klarhed: Vokal lydhealing kan hjælpe med at øge mental klarhed og fokus og reducere følelser af angst og depression.
5. Spirituel forbindelse:  Vokal lydhealing kan hjælpe med at opnå en dybere forbindelse til ens åndelige praksis og give en følelse af indre ro og forbindelse til en højere magt.

Pris: 750 pr. session, 1 time
Book ved at ringe eller skrive:
info@lydhealing-kbh.dk
2624 4948