+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Lydhealing

I sessionen arbejder vi både målorienteret og indsigtbaseret. Vi går dybt i underbevidstheden gennem afspænding af nervesystemet. Når du bringes ind i dette refleksive rum, kan du transformere inde fra. Jeg leder efter klangen og de toner, der “lyser” og de frekvenser, der resonnerer. Lydterapi er en kreativ, nysgerrig og åben proces, der forstærker din livskvalitet, hjælper dig til at slippe stress, frygt, bekymringer og afhjælpe traumer og fysisk såvel som psykisk smerte. Lydterapi hjælper dig med at forebygge stress, give dig mere energi, nærvær og afbalance.

I en indledende snak fortæller du om dit ønske. Det du vil have ud af sessionerne er centralt. Der er passager, hvor du falder i en dyb trancelignende tilstand, ligesom der vil være pauser med stilhed. Vi har ofte en samtale blandet med, at jeg synger på krop og energicentre. Jeg hjælper dig til at holde fokus på dit ønske, mens lydene forbinder dig med den subtile pulsering af kreativ kraft, som gennemstrømmer alle oplevelser. Sammen finder vi ind til, hvad der virkelig er på spil. Måske er der nogle begrænsende overbevisninger eller forhindringer.

Man er fuldt påklædt med et tæppe over sig. 

Afhængig af hvad du kommer med, anbefaler jeg flere sessioner, hvor du i et forløb får mulighed for at lave en mærkbar, positiv forandring. En enkelt session er også mulig.

Du har også mulighed for at få hjælp til at synge dig fri. Når du selv synger healingssang, er det også en vej til at opleve den vibrerende krop, få mere energi og dybere vejrtrækning.