+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Lydhealing

Lydterapi byder på en fantastisk mulighed for at udvikle sig personligt på et eller flere områder. Det handler grundlæggende om et ønske om at flytte sig fra et sted til et andet.

Min tilgang er jordnær og rolig, når jeg leder dig ind i en transformationsproces, hvor vi baner vejen for nærvær, livsenergi og visdom. Se mere om min baggrund her.


HVORDAN VIRKER LYDTERAPI?

Vi arbejder i to retninger, både målorienteret og indsigtbaseret, hvor vi går dybere i underbevidstheden. Når du bringes ind i dette refleksive rum, opstår der en slags flowtilstand. En kreativ, nysgerrig og åben proces, der forstærker din livskvalitet, hjælper dig til at slippe stress, frygt, bekymringer og afhjælpe traumer og fysisk såvel som psykisk smerte. Lydterapi hjælper dig også med at forebygge stress, give dig mere energi, nærvær og afbalance.

Vi går dybt gennem afspænding af nervesystemet, så du kan transformere inde fra. I processen opnår du selvindsigt, lytter indad og kommer videre i din udvikling hen imod at kende dig selv.

Du bliver guidet i din proces, der støtter dig i at blive bevidst, så du kan træffe de beslutninger, der er rigtige for dig. Efter sessionen går du som regel hjem med et eller flere værktøjer, som du kan bruge til at komme videre med.

Lydterapi bruges også med succes i forhold til tinnitus.

HVORDAN FOREGÅR DET?

I en indledende snak fortæller du om dit ønske, og vi udforsker dybderne i det. Det du vil have ud af sessionerne er centralt, og vi skaber forandring ved at have fokus på at opbygge balance, mestring og styrker.

Vi har ofte en samtale blandet med, at jeg synger på krop og energicentre. Der er passager, hvor du falder i en dyb trancelignende tilstand med øget bevidsthed og vågenhed, ligesom der vil være pauser med stilhed. Jeg hjælper dig til at holde fokus på dit ønske, mens sound healingen forbinder dig med den subtile pulsering af kreativ kraft, som gennemstrømmer alle oplevelser.

Jeg udvælger de teknikker, jeg fornemmer, er mest optimale fra gang til gang. Du bliver holdt i dit højeste, lyttet til, stillet de spørgsmål, der har brug for at blive stillet. Sammen finder vi ind til, hvad der virkelig er på spil. Måske er der nogle begrænsende overbevisninger eller forhindringer. 

Man er iøvrigt fuldt påklædt med et tæppe over sig, når lydterapeuten leder efter klangen og de toner, der “lyser”, de frekvenser, der resonnerer. 

 SYNG DIG FRI

Du har også mulighed for at få hjælp til at synge dig fri. Det er en praksis i healingssang, du kan bruge til at skabe nærvær med, og som giver dig en vibrerende krop, øget energiniveau, dybere vejrtrækning med frigivelse af endorfiner og generelt en forbedret sundhed uden stress og stagnation. Du kommer også gennem træning til at kunne spænde over et større toneregister og får en skærpet lyttesans.

Lydterapeutisk forløb

Afhængig af hvad du kommer med, anbefaler jeg flere sessioner, hvor du i et forløb får mulighed for at lave en mærkbar, positiv forandring. En enkelt session er også mulig.

Jordnært og effektivt

Det du vil have ud af sessionerne er centralt, og vi skaber forandring ved at have fokus på at opbygge balance, mestring og styrker. Lydhealing er et effektivt værktøj jeg bruger til at skabe mulighed for udviklingsmæssige kvantespring. Så selv om sound healing forbinder dig med den subtile pulsering af kreativ kraft, som gennemstrømmer alle oplevelser, er det også jordnært og praktisk.