+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Lydhealing

Lydhealing med stemmen 

Vokal lydhealing er anerkendt for sin kraftfulde evne til at løsne det stivnede og booste kroppens selvhealende system. I processen arbejder vi med frekvenser, resonans og harmonisering for at genskabe et flow og en reaktionsevne. 

Hvad enten du har tinnitus eller oplever smerte og problemer andre steder i kroppen, gælder det samme: Noget er blevet traumatiseret og er ude af stand til at resonere. Kroppen er grundlæggende sund, men den har ikke fået rystet traumet af sig. Gennem dyb afspænding, klang og vibration genskaber vi evnen til at resonere med omgivelserne. Lydhealing er for alle og kan fjerne mange problemer, som du ikke behøver at bære rundt på. Samtidig opdager du måske, at lyd slet ikke er så mystisk. Moderne videnskab viser, at alt er vibration. 

Min tilgang er jordnær og rolig, når jeg leder dig dybere ind i dig selv i en transformationsproces. Lydhealingen baner vejen for at du kan slippe gamle traumer, tanke- og handlemønstre og komme mere i flow. 

Lydhealingen hjælper dig til at:

 • slippe stress, angst og bekymringer og fjerne tinitus, som ofte er en følgevirkning af stress
 • afhjælpe smerte og opløse blokeringer og sygdom
 • blive mere vital, føle dig yngre, mere kraftfuld og lettere
 • forløse traumer
 • styrke din karisma
 • blive mere åben og passioneret
 • at få en dybere forståelse af dig selv
 • få en dybere erkendelse af dit samspil med andre

Tinnitus

Mange mennesker lider af tinnitus på grund af stress eller konkrete skader fra for høje lyde. Begge dele kan afhjælpes ved hjælp af lydhealing i op til 70-80% af tilfældene. Lyden bryder det stivnede i det indre øre, så reaktionsevnen igen bliver naturlig og ringetonen dermed stopper. 

Eksperter er enige om, at lydhealing eller lydterapi er den bedste metode til dags dato. Gå eventuelt ind på Høreforeningens hjemmeside og læs interviewet med den verdenskendte tinnitusforsker Richard S. Tyler.

Allerede efter første behandling er resultatet ofte positivt, og efter et par behandlinger kan lydhealingen have fjernet problemet med tinnitus. Ofte er healingen af tinnitus forbundet med healing af spændinger andre steder i kroppen. Den dybt afspændte tilstand og evne til at give slip er centralt i behandlingen.

Syng dig fri/Tonen fra Himlen

Jeg hjælper dig også med at synge dig fri, og med at komme i gang med at synge Tonen fra Himlen – en tilstand, eller måske rettere en væren, hvor man er åben, vibrerende og energifyldt – og en praksis til at sætte stemmen fri og opnå bedre jordforbindelse, mere kreativitet og styrke, åbenhed, bedre kommunikation, mere intuition og bedre forbindelse. 

Flere positive virkninger af en praksis, hvor du synger healingslyde er:

 • Øget energiniveau
 • Dybere vejrtrækning
 • Afspænding
 • Mindsket stressniveau
 • Forbedret sundhed og vitalitet
 • At kunne spænde over et større toneregister
 • Skærpet lyttesans
 • Frigivelse af endorfiner
 • Aktivering af chakras
 • Bedre immunforsvar
 • Styrket selvværd
 • Øget mental klarhed
 • Dybere meditation
 • Fælles bølgelængde, tone og frekvens

Hvordan foregår det?

Du er fuldt påklædt med et tæppe over dig under lydealingen, hvor vi samarbejder om dit ønske til healingen. Jeg bruger min stemme til at skabe frekvenser med, og jeg lytter efter resonans og klang, der er rig på overtoner. Når lyden bliver særlig rig på overtoner, vil du opleve at noget bobler, og du slipper blokeringer som stress, smerte, sygdom, etc. Man kan sige, at tonen “lyser”, når lydhealeren rammer den rette frekvens.

Når vi arbejder med, at du synger dig fri, sidder du på en stol eller står op.

Kontakt mig for at bestille tid. Mobil 26244948. E-mail: info@lydhealing-kbh.dk

Priser:

1 individuel session af 75 min. varighed: 750 kr. 

Individuel session inkl. opfølgende behandling (i alt 2×75 min): 1250 kr.

FEEDBACK FRA KUNDER

Mine varmeste anbefalinger af Hannah Haansbæk Rasmussens lydhealing. Jeg fik en behandling i sidste uge og har stadig gode effekter – både ift. nedsatte gener ved tinnitus og generelt velvære. Hannah er sød, imødekommende, indfølende, nærværende og dygtig.”

Thomas Thor Videre Ulstrup. Musiker og sangskriver

“Jeg medbragte mit ønske til lydhealingen og var i gode, trygge og kompetente hænder fra jeg kom, til jeg blidt blev guidet tilbage fra min rejse i universet. Jeg har fået sluppet nogle ting og arbejder på nogle af de tilbageværende. Jeg tror, at healingen har givet mig et rygstød til at lave nogle gode ændringer på de indre planer. Jeg vil klart anbefale andre at modtage Hannahs behagelige lydheling. Giv det som en kærlig spirituel gave til dig selv. ”

Pia (anonym)

“Hannah har bragt mig udover mig selv og ind i det essentielle hjerterum, hvor vi ser hinanden og os selv klart. Mine sessioner med Hannah har hver gang haft forskellig karakter og har sat positive fysiske spor i kroppen, givet ny energi, nye erkendelser og trædesten til min egen færd gennem et bevidst liv. Et liv der rummer så meget mere potentiale, end vi ofte selv formår at åbne op til. Lad dig blot føre og guide af Hannahs lys og indsigt.”

Jesper (anonym)

“Det har været utrolig dejligt at være hos Hannah. Hun har hjulpet mig med at komme i gang med at synge “Tonen fra Himlen” ved at synge sammen med mig og bare være tilstede og komme med små fine input, som jeg har kunnet bruge i mit videre forløb med at synge fra hjertet. Derudover oplevede jeg et utrolig dejligt velvære i kroppen efter Hannahs lydhealing.”

Maja Dibbern

“Lydhealingen var et yderst velkvalificeret bud på en himmelsk rejse udført af et opmærksomt menneske. Jeg kunne hengive mig til healingen og mærke, hvordan lyden fandt vej ind i min krop og mindede mig om, at der er fred og harmoni. I dagene efter kunne jeg mærke en forandring. Jeg kan anbefale at give sig hen til Hannah omsorg og toner fra himlen, som vil give dig en dybere kontakt med et sted, dit inderste væsen, måske det guddommelige.”

Peter Ramsgaard