+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Lydhealing

Lydhealing kan bryde energetiske blokeringer og skabe positive forandringer på et fysisk og mentalt niveau.

Vokal lydhealing er anerkendt for sin kraftfulde evne til at løsne det stivnede og booste kroppens selvhealende system. I processen arbejder vi med frekvenser, resonans og harmonisering. Vi genskaber den rette vibrationsfrekvens i kroppen og i de dele, der vibrerer uharmonisk. Virkningen er et boost af det selvhelende system og oplevelsen af at være forbundet med sig selv og dermed sin omverden igen. 

Lydhealing kan fjerne stress, tinnitus og andre blokeringer

Healingen med lyd fra stemmen er en transformerende proces, hvor du oplever at blive ét med vibration, energi og liv og lytte til et fuldt vibrerende spektrum. Lydhealingen baner derfor vejen for at du kan slippe gamle traumer, tanke- og handlemønstre og komme i kontakt med egentlig sandhed og væren. 

Tinnitus

Mange mennesker lider af tinnitus på grund af stress eller konkrete skader fra for høje lyde. Begge dele kan afhjælpes ved hjælp af lydhealing i op til 70-80% af tilfældene. Allerede efter første behandling er resultatet ofte positivt, og efter et par behandlinger kan lydhealingen have fjernet problemet med tinnitus. 

Flere og flere oplever at lydhealing bidrager til positive, vedvarende forandringer.

Eksperter er enige om, at lydhealing eller lydterapi er den bedste metode til dags dato. Gå eventuelt ind på Høreforeningens hjemmeside og læs interviewet med den verdenskendte tinnitusforsker Richard S. Tyler.

Frekvensskiftet er vigtigt i processen, og vokal lydhealing er kendt for at skabe netop disse vigtige frekvensskift i krop, psyke og ånd på en af de mest effektive måder.

Hvordan foregår det?

Du er fuldt påklædt med et tæppe over dig under lydealingen, hvor vi samarbejder om dit ønske til healingen. Jeg scanner kroppen og lytter efter en form for resonans og klang, der er rig på overtoner. Når lyden bliver særlig rig på overtoner, vil du opleve at noget bobler, og her slipper blokeringer som stress, smerte, sygdom, etc. Man kan sige, at tonen “lyser” i sin resonans, når lydhealeren har ramt den rette frekvens.

Lydhealingen hjælper dig til at:

 • slippe stress, angst og bekymringer og fjerne tinitus, som ofte er en følgevirkning af stress
 • afhjælpe smerte og opløse blokeringer og sygdom
 • blive mere vital, føle dig yngre, mere kraftfuld og lettere
 • forløse traumer
 • styrke din karisma
 • blive mere åben og passioneret
 • at få en dybere forståelse af dig selv
 • få en dybere erkendelse af dit samspil med andre

Moderne kvantefysikere og de gamle åndelige mestre er iøvrigt enige om, at universet er vibration.

En fransk musiker og lydhealer, Fabien Maman, udførte i 1987 forsøg som viste, at stemmen af alle akustiske instrumenter havde størst effekt, når det gjaldt bekæmpelsen af kræftceller (kilde: Lydhealer og forfatter Githa Ben-David).

Syng dig fri/Tonen fra Himlen

Jeg hjælper dig også med at synge dig fri, og med at komme i gang med at synge Tonen fra Himlen – en tilstand, hvor man er åben, vibrerende og energifyldt – og en praksis til at sætte stemmen fri og opnå bedre jordforbindelse, mere kreativitet og styrke, åbenhed, bedre kommunikation, mere intuition og bedre forbindelse. 

Flere positive virkninger af en praksis, hvor du synger healingslyde er:

 • Øget energiniveau
 • Dybere vejrtrækning
 • Afspænding
 • Mindsket stressniveau
 • Forbedret sundhed og vitalitet
 • At kunne spænde over et større toneregister
 • Skærpet lyttesans
 • Frigivelse af endorfiner
 • Aktivering af chakras
 • Bedre immunforsvar
 • Styrket selvværd
 • Øget mental klarhed
 • Dybere meditation
 • Fælles bølgelængde, tone og frekvens

Kontakt mig for at bestille tid

Priser:

Individuel session af 75 min. varighed: 600 kr.

Individuel session med opfølgningssession: 950 kr.

FEEDBACK FRA KUNDER

“Jeg faldt tidligt i Lyd og Klang gryden og er optaget af, hvad det kan gøre for os/ved os. Det jeg møder lydmæssigt hos Hannah er, at jeg hurtigt kommer i en dyb afspændt tilstand, som ellers tager lang tid at nå for mig via yoga- og meditationsøvelser. At Hannah har kontakt til helende lyd er jeg ikke i tvivl om.”

Henrik Olafsson. Musiker, komponist

“Jeg medbragte mit ønske til lydhealingen og var i gode, trygge og kompetente hænder fra jeg kom, til jeg blidt blev guidet tilbage fra min rejse i universet. Jeg har fået sluppet nogle ting og arbejder på nogle af de tilbageværende. Jeg tror, at healingen har givet mig et rygstød til at lave nogle gode ændringer på de indre planer. Jeg vil klart anbefale andre at modtage Hannahs behagelige lydheling. Giv det som en kærlig spirituel gave til dig selv. ”

Pia (anonym)

“Hannah har bragt mig udover mig selv og ind i det essentielle hjerterum, hvor vi ser hinanden og os selv klart. Mine sessioner med Hannah har hver gang haft forskellig karakter og har sat positive fysiske spor i kroppen, givet ny energi, nye erkendelser og trædesten til min egen færd gennem et bevidst liv. Et liv der rummer så meget mere potentiale, end vi ofte selv formår at åbne op til. Lad dig blot føre og guide af Hannahs lys og indsigt.”

Jesper (anonym)

“Det har været utrolig dejligt at være hos Hannah. Hun har hjulpet mig med at komme i gang med at synge “Tonen fra Himlen” ved at synge sammen med mig og bare være tilstede og komme med små fine input, som jeg har kunnet bruge i mit videre forløb med at synge fra hjertet. Derudover oplevede jeg et utrolig dejligt velvære i kroppen efter Hannahs lydhealing.”

Maja Dibbern

“Lydhealingen var et yderst velkvalificeret bud på en himmelsk rejse udført af et opmærksomt menneske. Jeg kunne hengive mig til healingen og mærke, hvordan lyden fandt vej ind i min krop og mindede mig om, at der er fred og harmoni. I dagene efter kunne jeg mærke en forandring. Jeg kan anbefale at give sig hen til Hannah omsorg og toner fra himlen, som vil give dig en dybere kontakt med et sted, dit inderste væsen, måske det guddommelige.”

Peter Ramsgaard