+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Kontakt

Jeg tilbyder lydbehandlinger i mit lydhus i Vanløse og undervisning på flere adresser

Mobil 26244948

info@lydhealing-kbh.dk

Jeg tilbyder individuel lydbehandling og rådgivning i mit lydhus i Vanløse:

Bogholder Allé 11, 2720 Vanløse, lydhuset i haven bag huset

 

Drop in Yoga på Kulturstationen Vanløse:

Frode Jakobsens Plads 4, 1. s. 2720 Vanløse

 

Kurset “Stemme og Chakra Frekvenser” og “Tonen fra Himlen” sammen med Øivind Weingarde og andre lydhealere i Metronomen: 

Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg

 

Du er velkommen til at kontakte mig!

Mobil: 26244948
Email: info@lydhealing-kbh.dk

FEEDBACK FRA KUNDER

Mine varmeste anbefalinger af Hannah Haansbæk Rasmussens lydhealing. Jeg fik en behandling i sidste uge og har stadig gode effekter – både ift. nedsatte gener ved tinnitus og generelt velvære. Hannah er sød, imødekommende, indfølende, nærværende og dygtig.”

Thomas Thor Videre Ulstrup. Musiker og sangskriver

“Jeg medbragte mit ønske til lydhealingen og var i gode, trygge og kompetente hænder fra jeg kom, til jeg blidt blev guidet tilbage fra min rejse i universet. Jeg har fået sluppet nogle ting og arbejder på nogle af de tilbageværende. Jeg tror, at healingen har givet mig et rygstød til at lave nogle gode ændringer på de indre planer. Jeg vil klart anbefale andre at modtage Hannahs behagelige lydheling. Giv det som en kærlig spirituel gave til dig selv. ”

Pia (anonym)

“Hannah har bragt mig udover mig selv og ind i det essentielle hjerterum, hvor vi ser hinanden og os selv klart. Mine sessioner med Hannah har hver gang haft forskellig karakter og har sat positive fysiske spor i kroppen, givet ny energi, nye erkendelser og trædesten til min egen færd gennem et bevidst liv. Et liv der rummer så meget mere potentiale, end vi ofte selv formår at åbne op til. Lad dig blot føre og guide af Hannahs lys og indsigt.”

Jesper (anonym)

“Det har været utrolig dejligt at være hos Hannah. Hun har hjulpet mig med at komme i gang med at synge “Tonen fra Himlen” ved at synge sammen med mig og bare være tilstede og komme med små fine input, som jeg har kunnet bruge i mit videre forløb med at synge fra hjertet. Derudover oplevede jeg et utrolig dejligt velvære i kroppen efter Hannahs lydhealing.”

Maja Dibbern

“Lydhealingen var et yderst velkvalificeret bud på en himmelsk rejse udført af et opmærksomt menneske. Jeg kunne hengive mig til healingen og mærke, hvordan lyden fandt vej ind i min krop og mindede mig om, at der er fred og harmoni. I dagene efter kunne jeg mærke en forandring. Jeg kan anbefale at give sig hen til Hannah omsorg og toner fra himlen, som vil give dig en dybere kontakt med et sted, dit inderste væsen, måske det guddommelige.”

Peter Ramsgaard