+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Stemme og Chakra Frekvenser

Fælles sang på alle chakra

Stemme og Chakra Frekvenser i Metronomen

“Stemme og chakra frekvenser” er en drop-ind-lydhealingsworkshop i Metronomen, der bygger på forskning og erfaring med resonans mellem hellige vokallyde og energicentre (chakra hjul) i kroppen. 

Alle er velkomne uden tilmelding. Pris: 50 kr. Ingen forudsætninger er nødvendige.

Workshoppen henvender sig til alle sangglade, nygcsterrige og healingstrængende.

Kommende workshop i 2020:

• 4. marts: Pande og vision (6. chakra)
• 1. april: Krone og forbindelse (7. chakra)

samt

• 11. februar: Hara og kreativitet (2. chakra)
• 10. marts: Solar pleksus og mod (3. chakra)
• 14. april: Hjerte og empati (4. chakra)
• 11. maj: Hals og kommunikation (5. chakra)
• 8. juni: Pande og vision (6. chakra)• 29. juni: Krone og forbindelse (7. chakra)

Inspireret af anerkendte lydhealere synger vi vokallyde, der er specielt udvalgt til at resonere vibrationsmæssigt med hver af dine 7 vigtigste chakraer – energicentrene, der regulerer hele dit sind-krop-ånd energisystem.

Indre nærvær frem for præstation

Vi synger med en meditativ og hengiven holdning, som er præget af nysgerrighed og grundlæggende undren frem for ønsket om præstation, for lydhealing handler om nærvær og om at vække vores spirituelle natur. Man kan synge med og træne oplevelsen af nærvær helt uden forudgående viden om chakra og healingssang.

Med vokale healingslyde fokuserer vi på ét chakra af gangen, renser og afbalancerer, så sjælen kan udtrykke sig. Sangen fører dig tættere på din kernetilstand, når bevidstheden bryder igennem blokeringer på alle niveauer: følelsesmæssige, fysiske og sjælelige.

Sang fra hjertet

Deltag i én eller flere workshops og vær med til denne indre rejse med lydhealing på et både personligt og gruppeenergetisk niveau. Vær med til at stimulere vækst og antænde vores hellige kerne, den centrale kanal, gennem hvilken chakraerne er indrettet. 

Alt er baseret på lydhealingens grundlæggende principper og erfaringer: sang fra hjertet, udvidet bevidsthed, det musikalske åndedræt, intention og retning. Vi supplerer stemmerne med lyden fra krystalskåle.

Blandt de mange positive virkninger af en praksis, hvor du synger healingslyde er:

 • Øget energiniveau
 • Dybere vejrtrækning
 • Afspænding
 • Mindsket stressniveau
 • Forbedret sundhed og vitalitet
 • At kunne spænde over et større toneregister
 • Skærpet lyttesans
 • Frigivelse af endorfiner
 • Aktivering af chakras
 • Bedre immunforsvar
 • Styrket selvværd
 • Øget mental klarhed
 • Dybere meditation
 • Fælles bølgelængde, tone og frekvens

Aftenens opbygning og baggrund

Vi synger et register af toner og vokaler inspireret af lydhealer Jonathan Goldman, forfatter til bogen ”Chakra Frequencies. Tantra of Sound”, der bygger på mysterieskoler i østen og vesten, som i flere tusinde år har kendt til vokalers kraftfulde virkning og ifølge kilder kan dateres tilbage til det gamle Ægypten. I anden halvdel synger vi intuitiv healingssang og bruger alle vokallyde og frekvenser i harmonier, som vi skaber ved at synge fra hjertet og lytte uden at dømme og vurdere.

Praktisk

Medbring noget at ligge på, hvis du vil prøve at modtage lydhealing under sidste del af aftenen.

Pris

50 kr. pr. gang. Tilmelding er ikke nødvendig.

Lidt om guiderne

Workshoppen faciliteres af to lydhealere, der begge er elever af Ghita Ben-David, forfatter til blandt andet bogen “Lyd er Liv”.
Hannah Haansbæk, cand.mag., lydhealer og yogalærer (www.lydhealing-kbh.dk) og Øivind Weingaarde, cand.phil., lydhealer og lydkunstner (www.thebasic.one).
Gennem de seneste godt to år har de som faste sangere i syng-med-koncerterne “Tonen fra Himlen og intuitiv healingssang” i Metronomen” været med til at støtte op om den voksende interesse for lydhealing. Begge har i mange år arbejdet professionelt med lederskab og personlig udvikling.

Deltagere siger om tilstanden ved healingssang: enhed, medfølelse, befrielse, varme, afbalancering, ro, kærlighed, glæde, lettelse ….

Stemme og Chakra Frekvenser

Pris:

50 kr.

Sted:

Metronomen – Frederiksberg Musikhus, Godthåbsvej 33, Frederiksberg

Frederiksberg Kommune har efter nøje overvejelser besluttet at holde Metronomen lukket i resten af juni måned.

Årsagen til beslutningen grunder i at husets koncept som ubemandet 'gør det selv'-hus kræver nøje overvejelser og tiltag for at kunne tages sikkert i brug.

Man arbejder frem mod at kunne åbne op igen i august, men i hvilken form ved vi endnu ikke.

På gensyn,
Hannah og Øivind
... Se mereSe mindre

FEEDBACK FRA KUNDER

“Jeg faldt tidligt i Lyd og Klang gryden og er optaget af, hvad det kan gøre for os/ved os. Det jeg møder lydmæssigt hos Hannah er, at jeg hurtigt kommer i en dyb afspændt tilstand, som ellers tager lang tid at nå for mig via yoga- og meditationsøvelser. At Hannah har kontakt til helende lyd er jeg ikke i tvivl om.”

Henrik Olafsson. Musiker, komponist

“Jeg medbragte mit ønske til lydhealingen og var i gode, trygge og kompetente hænder fra jeg kom, til jeg blidt blev guidet tilbage fra min rejse i universet. Jeg har fået sluppet nogle ting og arbejder på nogle af de tilbageværende. Jeg tror, at healingen har givet mig et rygstød til at lave nogle gode ændringer på de indre planer. Jeg vil klart anbefale andre at modtage Hannahs behagelige lydheling. Giv det som en kærlig spirituel gave til dig selv. ”

Pia (anonym)

“Hannah har bragt mig udover mig selv og ind i det essentielle hjerterum, hvor vi ser hinanden og os selv klart. Mine sessioner med Hannah har hver gang haft forskellig karakter og har sat positive fysiske spor i kroppen, givet ny energi, nye erkendelser og trædesten til min egen færd gennem et bevidst liv. Et liv der rummer så meget mere potentiale, end vi ofte selv formår at åbne op til. Lad dig blot føre og guide af Hannahs lys og indsigt.”

Jesper (anonym)

“Det har været utrolig dejligt at være hos Hannah. Hun har hjulpet mig med at komme i gang med at synge “Tonen fra Himlen” ved at synge sammen med mig og bare være tilstede og komme med små fine input, som jeg har kunnet bruge i mit videre forløb med at synge fra hjertet. Derudover oplevede jeg et utrolig dejligt velvære i kroppen efter Hannahs lydhealing.”

Maja Dibbern

“Lydhealingen var et yderst velkvalificeret bud på en himmelsk rejse udført af et opmærksomt menneske. Jeg kunne hengive mig til healingen og mærke, hvordan lyden fandt vej ind i min krop og mindede mig om, at der er fred og harmoni. I dagene efter kunne jeg mærke en forandring. Jeg kan anbefale at give sig hen til Hannah omsorg og toner fra himlen, som vil give dig en dybere kontakt med et sted, dit inderste væsen, måske det guddommelige.”

Peter Ramsgaard