+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Priser og booking

INDIVIDUEL TERAPEUTISK SESSION OG HEALENDE BEHANDLING – EN TIME MED TONER OG LYD, SAMTALE OG BLID BERØRING
1 time 750 kr.
ONLINE BOOKING HER

Book en effektiv og nænsom terapeutisk og healende behandling med toner og lyd. Sessionen varer 1 time og fokuserer på at bringe krop og sind i en dyb afspændt tilstand, hvor kroppens selvhealende mekanismer bliver aktiveret. Lydene stimulerer kroppen effektivt og afbalancerer nervesystemet på en sanselig og kropslig måde. Forskning og dag-til-dag erfaringer viser, hvordan en enkelt behandling med harmoniske lyde kan transformere en kritisk situation f.eks. efter en periode med udbrændthed og stress, overtænkning og forvirring. Forløsningen af større eller mindre traumer sker i en ændret tilstand, hvor bevidstheden er blevet bragt ned i kroppen. Følelsesmæssige tilstande som sorg og tristhed, der har taget overhånd og har skabt blokeringer i livet, bliver sat fri. Behovet for bedre fokus og kontakt til sin kreativitet kan også være motiver for en behandling, og den kan bruges forebyggende med selvomsorg for øje. Oplevelsen er transformerende og en stor hjælp i livet, og kan samtidig være en åndelig og kunstnerisk oplevelse. Hver behandling er unik og inkluderer samtale, spørgsmål, blide berøringer og forskellige former for lyde frembragt med stemmen og musikalske og spirituelle instrumenter.

SYNG DIG FRI – EN TIMES INDIVIDUEL GUIDNING OG PRAKSIS I KROPSFORANKRET SANG OG HEALENDE TONER
1 time 750 kr. 
ONLINE BOOKING HER

Sæt stemmen fri med metoder, der har fokus på centrering og kontakt til kroppen i sangen, så stemmen kan folde sig ud med sin fulde klang og styrke. Sangen er i denne metode forankret i en kropslig erfaring og bliver hjulpet på vej af simple teknikker. Det er en time med en meditativ sangpraksis, der kan mærkes i kroppen som vibrationer sat i gang af forskellige frekvenser fra stemmen. Fokus er på krop, nærvær, vejrtrækning, klang og hvordan stemmen kan trænes på en sanselig, kropslig og nydelsesfuld måde, til glæde for en selv og sine omgivelser. Ved at begynde her, kan der blive åbnet op for en helt ny vej, som måske har været på en hemmelig ønskeliste i mange år. En vej, hvor stemmens udtryk er healende og fremmer empati og samhøringhed med sig selv og andre mennesker. Man behøver ingen forudsætninger for at synge sig fri. Sessionen er unik fra menneske til menneske, og der er mulighed for guidet afspænding med lydhealing og blide berøringer, ligesom der kan være et spørgsmål opmærksomheden bliver rettet imod. Tankegangen er her “less is more” ud fra et ønske om at opleve dybde og forbundethed. Lykkehormonerne bliver produceret i stride strømme gennem den bevidste vejrtrækning og fordybelsen.

TILPASSEDE WORKSHOPS FOR GRUPPER
1 time 1050 kr. 
2 timer 2000 kr. 
uanset gruppens størrelse

Toning i en gruppe er en stor oplevelse af samhørighed og kreativitet, individualitet og samskabelse. Metoderne har fokus på at sætte stemmen fri gennem enkle teknikker og en afspændt indstilling, hvor åndedrættet er i fokus og sikrer at sangen forankres i kroppen, så vibrationerne kan mærkes. Samskabelsen er legende og nærværende, og målet er at give plads til at lytte og synge samtidig. Sangen er enkel med brug af lange toner sunget på vokaler. Det giver tid til både at udvide resonansrummet i kroppen og til at lytte til harmonier, overtoner og lydbilleder. Alle kan være med uden forudsætninger. Man kan mærke på stemningen, at der bliver frigivet lykkehormoner gennem den en sang- og toningspraksis med dybde i både vejrtrækning og samvær.

LÆS MERE