+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Koncerter

TONEN FRA HIMLEN I METRONOMEN

TONEN FRA HIMLEN OG INTUITIV HEALINGSSANG, KL. 19-20.15
 

Datoer i 2020: 18/2, 25/3, 21/4, 19/5, 23/6, 25/8, 22/9, 20/10, 24/11 og 15/12.

 
STED: Metronomen – Frederiksberg Musikhus, Godthåbsvej 33, 2000 Frederiksberg
 
Aftenen er for alle som ønsker at integrere pausen, meditationen og fordybelsen i hverdagen – og for alle healingstrængende og sangglade. Tonerne fremføres i en hengiven tilstand, rummet udvider sig og hjertets frekvens mærkes. Noget transformeres, så du på ny kan orientere dig udad.
 

Tonen fra himlen er, når vi er nærværende

Tonen fra himlen er en tilstand af nærvær, hvor man oplever sin sande stemme komme til udtryk. Det er en tilstand af hengiven sang på en enkelt tone udtrykt på vokalen ”aaar”, hvor sangeren er nærværende, fyldes af velvære og åbner sig for fuld accept af sig selv. Enhver stemme er smuk, når vi investerer os selv, og den slipper kroppen og alle de forventninger, vi måtte have til os selv.
 
Den INTUITIVE HEALINGSSANG opstår i nu’et, hvor alle stemmer er symfonisk blandet sammen. Tonerne skaber en kraftfuld harmoniserende vibration. I dette frirum af tonefællesskab, hvor sangerne slipper idéen om præstation og sammenligning, kan du blive healet af lyden og fordybelsen. Alle overgiver sig til at lytte til klang i egen og andres sang, og ud af det opstår en kraftfuld sang fra hjertet, der forplanter sig lægende og healende til de tilstedeværende.
 
AFTENENS FORLØB
I første del bliver publikum guidet i, hvordan man udtrykker Tonen fra Himlen, og alle synger “ahhh” sammen. I anden del vil alle, der har lyst sammen med sangerne, stå for lydhealing gennem intuitiv sang på alle toner og vokaler og stadig uden ord. Du er velkommen til at medbringe et liggeunderlag og et tæppe, hvis du ønsker at ligge ned under anden halvdel. Når du ligger ned, afspændt og modtagende, synger du ikke med. Her kan du give dig selv lov til fuldt ud at resonere med sangen, tillade vibration i kroppen, afbalancering og healing på celleplan.
 
AFTENEN ER ET FRIRUM præget af langsomhed, magtfrihed, venlighed og nærvær – og af sang uden præstation og jeg-fokusering. Her vender sangerne derimod energien indad og lytter til klang hinsides vurdering – lytter for at skabe kontakt og åbne til selvets højere almenmenneskelig bevidsthed. Alle opfordres til at vende blikket meditativt indad, lytte og være nærværende.
 
OM GRUPPEN
Sangerne kommer med hver sin baggrund og har fundet sammen via deres uddannelse til lydhealer på Githa Ben-Davids uddannelse. Her har de blandt andet trænet Tonen fra Himlen og intuitiv healingssang. Gruppen består i sin grundkerne af 7 sangere og op til 15 eller mere, hvilket giver dig mulighed for at bade i lyd og vibration. Alle er drevet af et stort JA til lydens og vibrationens kraft til at heale, og de motiveres dagligt af erfaringer med den kraft lyd har til at transformere det stivnede til en følelse af frihed og kreativitet og en mindsket belastning på krop og psyke. Koncerterne er også et eksperimentelt træningsrum for sangerne i at skabe rammerne for lydhealing, fællesskab og indre opmærksomhed. Nogle af sangerne er efterhånden godt vante med koncerterne – andre er nye og netop stødt til.
 
MÅLET er at skabe et rum til fordybelse og healing for alle, der måtte have lyst til en pause fra vores hektiske og støjende hverdag. Her er der mulighed for at undersøge gennem sansningen, hvad der dukker op, når man for en stund giver plads til store temaer som kærlighed, taknemmelighed og tilgivelse.
 
Entré: 50 kr (kontant eller MobilePay). Ingen tilmelding.
 
Sangere/lydhealere/facilitatorer:
Ingrid Bitten Sylvest, Øivind Weingarde, Tom Bundgaard, Hannah Haansbæk, Chi Yin Ho, Jeanette Mattsson, Iben Mazanti, Evelyne Meyer, Christabell Waldorff, Leif Bjerregaard Nielsen, Dorthe Lynderup, Mayaya Louise Schubert, Pernille Bjerremose, Martin Delfs, Runi Gindesgaard, Inez Dahlbæk m.fl.
 
”Indgangen til menneskers dybe indsigter sker i såkaldte gyldne øjeblikke skabt gennem dyb koncentration eller væren – alene eller sammen med andre.” (Pausens Kraft, Birgit Signora Toft)
 
“Meditation er ikke en teknik at mestre, men den højeste form for bøn. En nøgen handling af kærlighed og ubesværet overgivelse til den tavse afgrund over alvidenheden.”
(Adyashanti)

Praktisk information

Tider: Se mere på Facebook

Sted:

Metronomen – Frederiksberg Musikhus Godthåbsvej 33 2000 Frederiksberg

Pris:

Vi har billetsalg i døren til 50 kr. pr. person. Ingen forudbestilling.