+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Hannah Haansbæk

De seneste 20 år har jeg arbejdet med kreative processer om leder og sideløbende beskæftiget mig intensivt med lyd, meditation, krop og bevidsthed. Mit arbejde bygger på at jeg oplever, at vi er forbundet med hinanden, naturen og historien, og at vi har brug for værktøjer til at praktisere bevidst nærvær, ligesom vi har brug for at udvikle bevidste og kærlige fællesskaber.

Uddannelser:

Certificeret Naturcoach fra Temene. 
Certificeret ID Life Coach/Integral Mentor fra ID Academy v/ Ole Vadum Dahl.
Cand. mag. i kunsthistorie og erhvervsøkonomi, Aarhus Universitet.
Vokal lydterapeut fra Githa Ben-Davids internationale uddannelse.
Yogalærer fra Hamsa v/ Simon Krohn.
Chakra yogalærer fra Sacred Center, v/ phd., lærer og forfatter Anodea Judith.
Holotropic Breahtwork Practioner fra Stanislav Grof Transpersonal Training (GTT).
Tillægsuddannelsen, DK´s Journalisthøjskole.

Arbejdspladser:
Selvstændig siden 2016.
Leder af Skovlunde Sogn, 2018
Kulturel leder, Kulturstationen Vanløse, 2010-2016
Leder af Vanløse Kulturhus 2005-2010 
Skoleleder, FOF Birkerød, 2005
Kulturkonsulent, Møstings Hus, Frederiksberg Kommune, 2002-2004

Udtalelser fra mine klienter

“Hannah har et stort nærvær og en sjælden indføling. Man føler sig set, mødt og forstået
i hendes nærvær. Hannah er også et dannet, begavet og velinformeret menneske, der spejler det hun ser, gør det synligt og viser, hvordan det er relevant i en faglig og samfundsmæssig kontekst.
Det er stor menneskekunst.”

Niia Bloch

“Det har været utrolig dejligt at være hos Hannah. Hun har hjulpet mig med at komme i gang med at synge “Tonen fra Himlen” ved at synge sammen med mig og bare være til stede og komme med små fine input, som jeg har kunnet bruge i mit videre forløb med at synge fra hjertet. Derudover oplevede jeg et utrolig dejligt velvære i kroppen efter Hannahs lydhealing.”

Maja Dibbern

“Mine varmeste anbefalinger af Hannah Haansbæk Rasmussens lydhealing. Jeg fik en behandling i sidste uge og har stadig gode effekter – både ift. nedsatte gener ved tinnitus og generelt velvære. Hannah er sød, imødekommende, indfølende, nærværende, opmærksom og dygtig.”

Thomas Thor Viderø Ulstrup

“Jeg medbragte mit ønske til lydhealingen og var i gode, trygge og kompetente hænder fra jeg kom, til jeg blidt blev guidet tilbage fra min rejse i universet. Jeg har fået sluppet nogle ting og arbejder på nogle af de tilbageværende. Jeg tror, at healingen har givet mig et rygstød til at lave nogle gode ændringer på de indre planer. Jeg vil klart anbefale andre at modtage Hannahs behagelige lydheling. Giv det som en kærlig spirituel gave til dig selv. ”

Anonym

“Lydhealingen var et yderst velkvalificeret bud på en himmelsk rejse udført af et opmærksomt menneske. Jeg kunne hengive mig til healingen og mærke, hvordan lyden fandt vej ind i min krop og mindede mig om, at der er fred og harmoni. I dagene efter kunne jeg mærke en forandring. Jeg kan anbefale at give sig hen til Hannah omsorg og toner fra himlen, som vil give dig en dybere kontakt med et sted, dit inderste væsen, måske det guddommelige.”

Peter Ramsgaard

“Jeg faldt tidligt i Lyd og Klang gryden og er optaget af, hvad det kan gøre for os/ved os. Det jeg møder lydmæssigt hos Hannah er, at jeg hurtigt kommer i en dyb afspændt tilstand, som ellers tager lang tid at nå for mig via yoga- og meditationsøvelser. At Hannah har kontakt til helende lyd er jeg ikke i tvivl om.”

Henrik Olafsen