+45 26 24 49 48
info@lydhealing-kbh.dk

Events

Hver mandag:
Yoga og toning til sidst

Hver mandag er der yoga på Kulturstationen Vanløse, hvor toning indgår til sidst i timen. Vi laver Vinyasa/flow og Hatha med fokus på styrke, smidighed, åndedræt og nærvær. Det foregår på Kulturstationen Vanløse alle mandage undtagen helligdage og skolernes ferie. 

Sø 18. feb 9.00-12.00
Lydhealing med stemme og bevidsthed

Oplev hemmelighederne bag vokal lydhealing og find ud af, hvordan vibration og lyd kan give energi og balance, ro i sindet og pulsen ned, og højne bevidstheden.

En afslappende oplevelse for alle der ønsker at synge uden præstation og uden at gøre andet end at lytte til kroppen og klangen.

Workshoppen omfatter gruppeøvelser med meditativ, præstationsfri sang på lange toner, også kaldet toning, fri-flow improvisation og intuitiv harmoniserende sang. I processen bruger vi også visuelle repræsentationer i form af billeder, der støtter og styrker de ønskede indre energier og centrering.

Ti 12. marts 19.00-21.00
Toning og intuitiv sang i Metronomen: Toner og kærlighed

Aftenen er en mulighed for at opleve et vibrerende felt af nærvær. Toning i en gruppe er en stor oplevelse af samhørighed, kreativitet og samskabelse, hvor vibrationerne fra stemmen og hjertet sammen nulstiller nervesystemet. Kroppen elsker vibrationerne, og oplever det som berøringer, der lægger en dæmper på stress.

Metoden er enkel og fri for præstationer, og der bliver guidet så alle kan være med. Sangen er uden ord med mulighed for at få kontakt til det dybe åndedræt, når vi toner på lange vokaler. Det handler om at lytte til hinanden og skabe harmoni og åbninger.

Ti 19. marts 17.30-21.00
Circling og Samklang

Circling og Samklang har fokus på kontaktfulde relationer, som vi kan næres og vokse af.
Det sker i et felt af nærvær, når vi kombinerer Circling med Toning og intuitiv sang på lange vokaler, der aktiverer den dybe vejrtrækning.

Målet er at imødekomme en længsel efter større forbundethed og dybere autentiske relationer, som mange oplever.